Har du lyst til rigtig lækker mad, så kig forbi os på Strandvejen.

Ring idag på +45 23 92 07 18  

Selskaber afholdes i stemningsfyldte lokaler

Hos Restaurant Strandvejen tilbyder vi at afholde selskaber alle ugens dage i vores nydelige, stemningsfyldte lokaler. Er du bosat i Hals, Dronninglund, Hjallerup eller omegn, er det nærliggende at holde din fest, bryllup, konfirmation eller noget helt fjerde hos os.

Du har mulighed for helt uforpligtende at komme at se vores lokaler, så du kan se om ikke, det er de perfekte rammer for din firmafest, reception eller andre former for selskaber. Vi er altid parate til at byde vores gæster velkomne med et stort smil og vores altid store imødekommenhed.

Afhold selskaber alle ugens dage

Hos os er det muligt at afholde selskaber alle ugens dage. Vi har normalt lukket søndag og mandag, men holder hjertens gerne åbent, hvis du ønsker at holde din fødselsdag på dagen, hvor det tilfældigvis er en af disse dage. 

Ellers er vores åbningtider:

  • Tirsdag og onsdag åbent fra klokken 16.00 til 21.00.
  • Torsdag til lørdag åbent fra klokken 11.00 til 21.00.
  • Søndag og mandag lukket

​Vi kan skræddersy det hele til jer, så der er åbent lige så længe, I har behov for det. Ud over selskabslokaler kan vi også tilbyde mad til selskaber, da vi jo har egen restaurant og kan skabe det perfekte festmåltid til jer efter eget ønske.

Kontakt os i dag for nærmere aftale

Er du interesseret i at leje lokaler til selskaber hos os, kan du ringe eller skrive til os for at aftale nærmere samt få en pris på dit arrangement. Vi er gerne behjælpelige med alt fra opdækning til servering, mad og drikke.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 23 91 87 61, eller skriv til os på bjarne@restaurantstrandvejen.dk

​Book bord til aften

Klik her for at gå til bookingsiden »

Adresse

Restaurant Strandvejen

Skovsgaardsvej 2
9370 Hals

Kontakt

Tlf.: 23 92 07 18

E-mail: bjarne@restaurantstrandvejen.dk


CVR: 39270943
restaurantstrandvejen.dk

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport for restauranten

Besøg os på facebook

pil